10km till Himlen runt hörnet

För jag har himlen runt hörnet
En egen ängel i en säng
Som om himlens alla små stjärnor
Sjöng för mig, sjöng för dig
I en underbar refräng
Du är himlen runt hörnet för mig

Känner ni igen den biten? Om knappt tre veckor (Sthlm Marathon) hoppas jag att den skulle kunna skrivas om enligt följande:

För jag har stadion runt hörnet
En defilering in mot mål
Som om jag vore en stjärna
De sjöng för mig, applåderade för mig
I en underbar refräng
Du är målgången runt hörnet för mig

Visst hade det låtit fantastiskt? Haha

Anledningen till att jag tar upp denna låt har inte med Stockholm Marathon att göra. Utan det är för att jag för länge sedan publicerade en lista med 50 saker som jag bör göra! Jag har kommit en bit men har mycket kvar, efter dagens runda är jag ett steg närmre.

Idag kan jag bocka av nedan punkt.

Nr 13

Jag gör det med glädje (skönt att ha den avklarad), men jag gör det mest med SKAM! En skam för att jag har begått ett pinsamt misstag! Det är givetvis inte Eva Dahlgren utan det är LISA NILSSON!!!!! Haha

Ingen har påpekat mitt misstag, men det finns säkert någon som uppmärksammat det. Men innebörden av punkten är oförändrad då det var låten som jag hade i tankarna när jag upprättade listan. Jag sökte alltså inte efter någon specifik artist. Faktum kvarstår även med att jag inte har något emot Lisa Nilsson för den delen heller. Både Lisa och Eva är två mycket duktiga sångerskor! Utmaningen här är att det inte är någon låt lämpad för löpning, och där hade jag åtminstone RÄTT! 🙂

Under 10km sprang jag alltså med denna låt i öronen. Låten i sig är som sagt inte dålig (inte heller en favorit), men jag hann höra den 9,38 gånger vilket definitivt var minst 8,38 gånger för mycket. Nej den passade helt enkelt inte för löpning vilket så klart var uträknat. Jag kan inte påstå att det var en stentuff utmaning, frånsett att det var förbaskat tjatigt (hörde ordet ”himlen” totalt 111 gånger). Det hade varit gott att sänka ljudet men det är ju fusk, så jag försökte drömma mig bort istället och det gick ganska bra. Det var ingen större svårighetsgrad på denna utmaning, men den ska ändå utföras. Och nu är det gjort! haha

Om någon annan känner sig manad att ta efter denna utmaning (tror iofs inte det…) så rekommenderar jag att ni utvecklar och istället utför den under ett långpass. Då har ni något att bita i! För egen del så har jag lyssnat färdigt på denna låt för ett bra tag framöver, iaf tills att den spelas under sista kilometern av Stockholm Marathon! 😉

För jag har stadion runt hörnet
En defilering in mot mål
Som om jag vore en stjärna
De sjöng för mig, applåderade för mig
I en underbar refräng
Du är målgången runt hörnet för mig

tummen upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *