Fem frågor till Teodor Axlund, projektledare för Löparmässan 2013

Som jag nämnt i ett tidigare inlägg och som ni säkerligen redan vet om, så kommer det att hållas en mycket spännande löparmässa i Stockholm den 23-24 mars 2013!

Jag hoppas att ni redan nu börjar att boka in detta i era kalendrar!

Jag har varit väldigt nyfiken på att veta mer om detta arrangemang och tog därför kontakt med Teodor Axlund som är projektledare.

Jag ställde fem frågor till honom och fick ett mycket trevligt bemötande, och givetvis svar på mina frågor! 😉

Vad var det som gjorde att ni tog beslutet att dra igång ett sådant här projekt?
-Grundidén kom sig av att Claes Åkeson, Andreas Törnqvist och jag insåg att det inte finns en samlingspunkt för alla löparintresserade som inte var kopplat till någon annan aktivitet som till exempel ett lopp. Nu när löparintresset kanske är större än någonsin och behovet av att lära sig mer är enormt så ville vi starta en mässa där hela Löparsverige kan samlas; allt från motionärer till elit, produktleverantörer och återförsäljare, lopp och klubbar samt alla som har tjänster och service skapade för löpare. Vi vill hjälpa alla löpare att ”Ta sin löpning till nästa nivå, oavsett vilken nivå man idag befinner sig på” Om man så har sprungit 10 marathon eller precis funderar på att våga släppa stavarna och ta sina första löpsteg så skall man hitta kunskap, produkter och inspiration som hjälper alla att nå nästa nivå.

Är tanken att mässan ska bli en regelbunden årlig aktivitet?
-Ja, absolut! Detta är den första årliga Löparmässan. Vi startar 2013 i Stockholm och sen får vi se om den 2014 ligger i Stockholm igen eller om det finns någon annan ort som vi vill genomföra den på.

Kommer föreläsningarna att hållas offentligt för allmänheten inne i mässlokalen, eller kommer det att säljas separata föreläsningsbiljetter
-Föreläsningarna kommer hållas inne i mässhallen och vara öppna för alla som kommer som besökare, det kommer inte krävas någon extra betalning för att lyssna till våra fantastiska föreläsare.

Är det möjligt att få ett smakprov på några aktörer som kommer att visa upp sig på mässan?
-Vi kommer inom kort att börja presentera vilka aktörer som kommer finnas på plats. Jag kan utlova att ingen blir besviken. Det kommer finnas en otrolig bredd men dock bara aktörer som har direkt koppling till löpare och deras behov.

Kommer det finnas möjlighet till att göra riktigt bra fynd?
-Det kommer det självklart att finnas! Både fynd men även det helt nya sortimentet för säsongen 2013. Vi som jobbar med Löparmässan ser fram emot att få träffa löpare från hela Sverige. Vi ses i mars!

Av svaren att döma så verkar det bli en oerhört spännande helg!
Det går ju naturligtvis inte att missa… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *