Adios till mina adios!

Den tänkta outfiten till Kiel Marathon är testad och då givetvis inkluderat skorna som är det allra viktigaste. Igår uppmärksammade jag dessvärre att skorna inte går att använda!

Adios slitage

Ja, ni ser själva att det inte är att rekommendera att springa mer i dem…

Jag har faktiskt ingen aning om när och hur det har hänt, för det verkar ha gett med sig rejält. Jag har nyligen känt lite smärta i vänster vad under ett par pass. Jag kan inte minnas vilka skor jag haft just då, men mest troligt kan det vara dessa. Jag brukar inte kolla sulorna utan går på känsla, och jag har ändå tyckt att de varit sköna. Det var en ren slump att jag kollade undertill. Jag ska jämföra med andra skor och se om jag sliter på samma ställe, eller om det är unikt för detta par.

Hur som helst så innebär det att jag behöver skifta skor till Kiel och jag har tyvärr inget givet alternativ då dessa har varit riktigt sköna på längre distanser. Men det är väl också tur i oturen att jag uppmärksammade det, det skulle vara stor risk för fortsatt slitage att springa i dem, och det är inte alltid lätt att sedan härleda det till ett par skor.

Man lär sig alltid nya saker och denna gång har jag lärt mig:

  1. Jag fick det bekräftat att det är bra att alternera skor, för annars hade slitaget kunnat bli ännu värre!
  2. Jag måste kolla sulorna emellanåt så att de ser okej ut!

Det blev ett abrupt slut och trist att behöva skiljas på detta sätt. Vad säger man då till mina kära Adidas Azidero Adios Boost (som de så fint heter)?

Förslagsvis…

Adios

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *