Alla hjärtans dag!

Idag är det ”alla hjärtans dag”, och hur firar man det?
-Jo, med ett löppass så klart!

Jag tänkte klä mig i rött, men den färgen är väldigt begränsad i min löpargarderob så den röda färgen uteblev. 🙂

Idag försökte jag springa med extra mycket glädje och kärlek. Jag hade en sådan dag idag där jag kände mig urstark! Jag älskar sådana pass för de kommer inte så ofta, framförallt inte under grundträningsperioden. Därför gäller det att verkligen ta tillvara på dem och njuta av att löpningen flyter när andra flåsar i nacken. Om det berodde på min inställning av glädje och mycket kärlek ska jag låta vara osagt. Men det kanske var löpningens sätt att besvara sin kärlek till mig idag? 🙂 

Jag är inne på den tuffaste veckan i block 2 och ska närma mig 80km i löpmängd totalt. De 15 första kom alltså idag och imorgon är det dags för mer. Det är 7:e veckan som pågår och jag är glad över att fortfarande inte ha behövt ställa in något pass.

För att återgå till alla hjärtans dag så säljs det över 4 miljoner rosor i Sverige idag, jag är tyvärr inte en utav dem som köpt.  Det är kul att det finns uttalade dagar utöver de vanliga, men jag känner också att det är roligare att överraska min sambo en dag när hon verkligen inte förväntar sig något. Alla hjärtans dag blir lätt en dag då det ofta övergår till att man förväntas köpa något, och överraskningsmomentet försvinner lätt.

Vad jag däremot har gjort idag är att baka helt på egen hand för första gången i mitt liv. Eftersom min sambo har varit dålig under gårdagen och även i förmiddags så fick jag för mig att baka en tigerkaka åt henne. Och den blev uppskattad! 🙂

Idag får hon i övrigt nöja sig med lite extra familjemys och det vet jag att hon uppskattar. Och när butikerna fått påfyllning av rosor efter dagens rusch, så kanske det blir läge för mig att inhandla ett par, och slippa dagens långa köer… 😉

Ha en fortsatt härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *