Anmäld till Åsaloppet

Nu är nästa 10km:s lopp inbokat och det blir den 7:e juli i Åsa och återuppstartandet av Åsaloppet. Jag har inte hört talas om det tidigare men då min bror spelar fotboll i Åsa IF så fick jag givetvis ”insider information” via honom. 🙂

Det verkar bli ett mycket trevligt lopp med en fin bansträckning. Med tanke på att det ligger nära Kungsbacka och även Göteborg, så tror jag det kan bli en hel del löpare från föreningarna runt omkring.

Jag läste även på deras hemsida att självaste Musse ska ställa upp!! Musse och Åsaloppet har samma sponsor och han kan bli ett mycket fint dragplåster. Dock kan alla de tänka om, som hade siktet inställt på att vinna.. 🙂

För egen del så siktar jag på att för första gången springa under 40 minuter. Jag får väl ta rygg på Musse så lär jag få min önskan uppfylld.. haha

In och anmäl er så syns vi!!

6 reaktioner på ”Anmäld till Åsaloppet

  1. Med ditt fina resultat på Sthlm Marathon i urusla förhållanden tror jag inte att det ska vara några större problem att klara sub40. Funderar själv på att springa Åsa-loppet. bra genrep inför Varbergsloppet 🙂

  2. Absolut, det är jag nöjd över, första gången under 40 på tävling. 4 min bättre än förra året, kan bli tufft att klara samma förbättring nästa år 🙂

    1. Grym förbättring, du kommer att bli farlig nästa år 🙂
      Är det 10km du satsar på eller springer du även längre lopp?

  3. Det är 10 km som jag främst satsar på, men springer Göteborgsvarvet varje år, inte sugen på maraton, skaderisken känns stor med den träning som krävs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *