Anmäld till Springtime Helsingborg

Min tidigare planering blir ändrad. Tanken var att jag skulle springa Laxaloppet i Halmstad kommande lördag (27/4), men det byts nu ut mot Springtime Helsingborg helgen efter (4/5). I och med att jag sprang Kungsbackaloppet senaste helgen så lämpar det sig bättre med två veckor emellan loppen för att kunna satsa fullt ut.

I Kungsbacka överträffade jag verkligen mina förväntningar och jag hoppas kunna prestera lika bra i Helsingborg, fast denna gång 10km. Målet är att komma i mål på under 37 minuter. Det är tufft, men fullt rimligt!

6 reaktioner på ”Anmäld till Springtime Helsingborg

 1. Bra att du justerade mil-målet kändes lite väl lätt med sub 38 med tanke på hur du utvecklats de senaste månaderna. Jag tror att du fixar det, lycka till!

  1. Hej Daniel!
   Ja 37min känns mer realistiskt med tanke på halvmaran. Det innebär ju att man får gå ut lite hårdare direkt, men hoppas det ska gå fint. Annars gillar jag att växa in i loppen 🙂 När blir det premiär för dig?
   Vi får köra ett pass framöver!
   /Jonas

 2. Ja precis, det är svårt att ta igen förlorad tid, måste nästan försöka hålla att relativt jämnt tempo redan från start, jag springer nästan alltid första halvan snabbare, fungerar inte att ”spara” på krafterna till ett starkt avslut för mig. Gbgsvarvet blir premiärloppet i år (som vanligt), tänkte väl sprungit något innan men benhinnebesvären (som nu verkar vara på bättringsvägen), har gjort att jag inte haft någon riktig lust för tävling.
  Absolut måste vi ta ett pass ihop snart, det känns som att vi är rätt så jämn-snabba nu!

 3. Njaa, det känns inte sannolikt i det här läget, är glad om jag kan klara mig under 1:22 men jag kommer inte att gråta så länge jag är under 1:24.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *