Ännu en månad lagd till handlingarna

Imorgon ska vi öppna första luckan i julkalendern, tänk vad tiden går fort! Även om det fortfarande är drygt tre veckor till julafton så kommer det kännas betydligt kortare. Som tidigare år så ska dock jag och min sambo försöka klara av alla julklappsinköp redan i helgen så att vi slipper all julstress. Det är bättre att kunna lägga den tiden på träning sen istället! 😉

I morse var jag ute och sprang igen. Det blev 10km och det kändes okej. Jag vet fortfarande inte om jag är helt frisk men jag får se hur det känns senare under dagen. Det var alltså sista passet i november, en månad som i övrigt blev väldigt bra mängdmässigt. Det är hittills min näst största ”mängdmånad” på nästan 266km. Under februrari sprang jag 274km så det var inte långt ifrån. Om jag hade fått vara frisk så hade jag klivit över den gränsen. Men så blev det alltså tyvärr inte..

Idag var första gången på länge som jag kände att det verkligen var kallt! Enligt klart.se så var det runt nollan eller någon grad minus. Det är fortfarande inte mycket men vinden i Varberg är ofta kall eftersom det ligger utmed kusten. Efter löpningen så blev det en varm dusch och en morgonkaffe. Till detta lyssnade jag på Rix FM och höll på att sätta kaffet i halsen när de berättade att det spås att bli en ny vargavinter likt 2009. Jag har egentligen inte så mycket emot rejäl kyla då det nu för tiden går att klä sig på ett bra sätt. Jag har dessutom inhandlat en tjockare jacka, vintertights och dubbade skor så jag är väl förberedd 🙂 Men jag hade ändå önskat att det skulle bli en mild vinter..

Jag hoppas verkligen att jag får hålla mig frisk så att jag kan fortsätta löpa under helgen och så att jag kan köra igång på allvar igen på måndag. För då ska mängdrekordet slås i december istället! 🙂

 

2 reaktioner på ”Ännu en månad lagd till handlingarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *