Barcelona Marathon bokat!

Det blev inte London, och huvudspåret var därefter Paris. Men det blir inte Paris heller, utan valet föll till slut på Barcelona Marathon den 17:e mars! Jag registrerade mig idag och det blir därmed min nästa mara och nästa stora mål!

Jag har hört och läst mycket gott om Barcelona och det verkar vara ett trevligt lopp med gott om löpare och ett bra klimat. Jag vet inte var deltagargränsen går, men den är över 17.000 löpare iaf! Hittills är 72 svenska löpare anmälda vilket är väldigt kul!

Vi kommer att resa hela familjen så min sambo, dotter, bror och föräldrar kommer att åka med och heja! Ska bli spännande att flyga med vår lilla dotter som vid detta tillfälle kommer att vara 1år och två månader.

I samband med vistelsen kommer vi att boka in en fotbollsmatch. Det kanske blir enda gången som jag reser till Barcelona så då kan jag ju knappast missa en match på Camp nou! Matchdatumet är i dagsläget bara preliminärt men Barcelona möter Rayo Vollecano under helgen som loppet är. Starten på loppet är på söndagsmorgonen så oavsett om matchen hamnar på lördagen eller söndagen så ska det inte kunna bli någon krock.

I och med mitt samarbete med Ulf Friberg och att mitt nästa mål är inbokat så kan jag nu gå in i en längre träningsperiod med en härlig känsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *