Bryt ut eller försvinn!

Jag har under de senaste dagarna känt mig lite seg och hängig. Jag vet inte riktigt vad det beror på men förmodar att det är en lättare variant av influensan eller liknande. Jag blir trött lättare, högre puls, lätt huvudvärk och stundtals lite öm i kroppen. Däremot så har jag ingen feber, ingen snuva och ingen halsont.

Det verkar som att min kropp funderar på om det ska bryta ut, eller om den ska lyckas bekämpa det. Jag hoppas givetvis på det senare och ”hejar” för fullt på mina vita blodkroppar! 🙂

För att stressa på kroppen att ta ett beslut så tog jag idag en lättare löprunda på 5km. Normalt sätt skulle jag aldrig träna om jag är hängig, men eftersom jag varken har feber eller halsont så hoppas jag på att kunna chocka igång kroppen igen så den återhämtar sig, alternativt att det bryter ut så att man sen kan bli av med skiten. För just nu så går jag bara i väntans tider.

Lite taskig tajming att man ska känna sig sämre när man blev kvitt skadan jag hade tidigare. Men inte alltför sällan så kommer allt på en gång…

Ikväll hoppas jag på Zlatan-show mot Barcelona. Det och en mindre whiskey hoppas jag kunna få ännu bättre fart på återhämtningen. Det ska bli spännande att se hur kroppen har regagerat på träningen och hur det känns imorgon. Om det känns som idag eller bättre så blir det ett kortare pass även imorgon. Så snart som möjligt så hoppas jag kunna gå för fullt igen. Jag har ju intervallpass som längtar efter mig!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *