Det historiska första inlägget..

Det är äntligen dags för det historiska första inlägget! Att det kommer att bli någon massmedial storm och att sidan kommer att ligga nere på grund av högtryck är väl inget jag räknar med, men det känns grymt kul att äntligen vara igång! Får nog ta att fira det med en whiskey ikväll 😉

Jag har varit ute på ett löppass idag och jag är väldigt nöjd med att ha tagit mig hem. Det var minst sagt kraftig vind, tror inte jag har löpt tidigare i så starka vindbyar. I  en nedförsbacke blåste det så kraftigt så att jag nästan stod still, tur att det inte var uppför! 🙂 Tanken var ett pass backträning och jag använde en backe som ligger i lä som det gick ganska bra att utföra passet i. Det blev totalt 8 löpningar uppför i hyffsat tempo och passets totala längd blev drygt 10km.

Nu ska jag hålla mig inomhus resten av kvällen och ta skydd. På söndag är nästa inplanerade löppass, hoppas det hinner lägga sig tills dess!

Det blir inte mer långdraget än så här, utan jag vill bara passa på att kicka igång lite lätt, och ska även uppdatera sidorna i menyn allt eftersom.

Trevlig helg!

/Jonas

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *