En händelserik dag!

Semla, löpning, nya dojjor, kalas, nytt träningsschema och Zlatan. Det händer mycket detta tisdag, fettisdagen. Det brukar bli en semla per år ungefär. Jag är inget stort fan av semlor men åtminstone en per år är ett krav.

Idag fyller brorsan år och eftersom vi firat honom under kvällen så flyttade jag dagens löpning till strax efter lunch. Ett jobbmöte försenade lunchen vilket innebar att löpningen blev väldigt tätt inpå, men det gick fint. Det var ett lugnt distanspass på 10km så jag kände ingen oro inför det.

Under eftermiddagens kafferast bjöd jobbet sedan på semla. Perfekt mat direkt efter träning. Kalori in – kalori ut.. 🙂 Det var en god semla för övrigt, och som jag inledningsvis nämnde så blir det troligen första och sista för i år.

Strax innan löpningen så anlände ett mycket trevlig paket. Det kom ifrån StartFitness och då kan nog många lista ut vad det var typ av produkter i det paketet! 😉 Två nya par skor och ett par tights blev det! Jag gillar Saucony skarpt och gick på säkra kort, så jag beställde två modeller jag redan är bekant med. Ett par Grid A5 som jag gärna springer i när det är tempopass. Dessutom ett par Kinvara 3 som jag brukar använda vid långpass. Kinvara är en perfekt mängdträningssko. Det är också en sko som jag har sprungit fyra utav fem maraton och det blir troligen denna sko som ska göra jobbet i Barcelona om knappt fem veckor!

Ny skor

På tal om Barcelona så fick jag idag träningsschemat för de avslutande fyra veckorna efter denna pågående. Det kommer att bli två mycket tuffa veckor innan det lättar sista två. Jag hoppas verkligen att jag ska hitta storformen lagom till start. Med den träning som jag haft med mig de senaste månaderna så känns det grymt bra!

Nu ska jag fortsätta att se på Zlatan & Co. Redan 1-0 till PSG kort in i matchen, får väl hoppas att Zlatan kan spä på det målskyttet. Med detta skrivet så fick jag nog med allting som hänt denna dag. Det vill säga semla, löpning, nya dojjor, kalas, nytt träningsschema och Zlatan. Härligt!

 

6 reaktioner på ”En händelserik dag!

 1. Lycka till med maran!
  Är du nöjd med ditt saarhete med Ulf? Funderar på att hitta lite hjälp i sommar efter Stockholmmaran då jag vill göra en liten satsning mot Amsterdam marathon och de 4-4,5 månaderna där efter. Pris/mån?

  1. Tack Johan!
   Jag är mycket nöjd över samarbetet med Ulf. Visst kostar det men det ger så oerhört mycket i form av motivation och kunskap. Jag är också en utav de som också tycker det är spännande att sitta och vänta på hur träningnsveckorna kommer se ut 🙂 Han har en bra inställning och känsla för saker och ting.
   Vad gäller pris vågar jag inte svara på det. Jag vet inte om det varierar beroende på i vilken utsräckning man önskar hans hjälp. Jag kan fixa kontaktuppgifter till honom om du är intresserad?

   Amsterdam låter intressant! Jag har faktiskt själv haft tankarna på att springa det i höst! 🙂

   1. Såg att han hade en hemsida, skall kolla in den lite under våren.
    Tror att det kan vara intressant att kanske jobba med ett proffs progran under något halvår för att även utveckla sitt eget tränande och kunskap om löpningen.

    Även om man inte har något jättehög nivå så kan man ju lära sig grymt mycket och utvecklas.

    1. Ja det är mycket givande att arbeta med et proffs oavsett nivå.
     Jag tror faktiskt jag ska fixa ett inlägg kring detta inom kort! 🙂

     1. Hej,

      Det är löppass. Styrketräningen ligger med i schemat men inte utförligt hur den ska bedrivas. Men jag tror du kan få hjälp med lite urval av övningar om du skulle önska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *