En julöverraskning ifrån IcePower!

Igår kom det en mycket trevlig julklapp ifrån min samarbetspartner IcePower. Den innehöll utöver några tuber med kylande & värmande gel, även en t-shirt, tröja och en klocka. Jag agerade genast mannekäng och iklädde mig dessa båda fina plagg! 🙂

IcePower1

Och klockan ser ut enligt följande;

IcePower2

En mycket uppskattad överraskning!

Veckan i övrigt har inneburit ett nytt mängdrekord på 97km och nu är 100km:s-gränsen snart passerad. December månad har gått väldigt fint och redan nu så har jag satt nytt mängdrekord även på månadsbasis. Det har blivit drygt 30mil hittills och det finns ju utrymme för ännu mer emellan all julmat! 😉

Idag var jag ute på ett 30km långpass som slutade i ett 4.42-tempo. Det var ett tempo som kändes mycket behagligt och det får ses som ett styrkebesked i och med tre vekor utav mycket träning.

Även några andra behagliga distanspass har löpts i ett högre tempo än tidigare vilket bör innebära att jag är på väg att höja min medelfart även under de lugnare passen.

Det pass som jag är nöjdast med är torsdagens tröskelträning. Efter 2km uppvärmning så sprang jag milen på 41.34 och kände mig stark under hela distansen. Med tanke på att det var ett tempo under snabbdistans, så bekräftade det att jag har milen på under 40 minuter i kroppen. I nästkommande milslopp är jag övertygad om att denna gräns kommer att slås, och förhoppningsvis med marginal!

Imorgon blir det vila och uppesittarkväll med Bingolotto. Det brukar bli så att man börjar titta, men att man sedan slår över till något annat. Denna gång kanske det är läge att se klart hela programmet. Lotterna är köpta, nu ska bara vinsten fixas fram också! 😉

2 reaktioner på ”En julöverraskning ifrån IcePower!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *