En löptur med sällskap

Det är härligt att vi äntligen går mot vår. Vindarna är fortsatt kalla men solen ger extra energi. Jag har varit krasslig över påskhelgen men jag har under veckan ändå fått ihop en okej löpmängd. För att inte riskera något så har det endast blivit lättare distansträning. Nu är jag nyss hemkommen ifrån en 17km runda där jag hade sällskap med mig. Sällskapet var inte i form av någon löpare som man kanske hade förväntat sig, utan det var istället min sambo och dotter som cyklade med på min löptur! Alicia (snart 15 månader gammal) satt där bak i cykelstolen bör tilläggas. 😉

Vi har tidigare pratat om att de kan cykla med under långpassen då vi kan förena nytta med nöje. Vi har även planer på att göra lite andra aktiviteter framåt sommaren som exempelvis stranden eller picknick där vi kombinerar det med löpning/cykling. Det var första gången Alicia fick åka med bak på cykeln och hon såg ut att trivas. Hon hade ett leende på läpparna och satt och tittade och tog in så mycket hon kunde. Det var som sagt ett mycket mysigt inslag och ett sätt att få mer tid att umgås!

Cyklande sällskapAlicia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *