En lyckad vecka med en speciell avslutning!

Ännu en ny träningsvecka har lagts till handlingarna, och det har varit en bra sådan! Kvalitetsträning i form av intervaller och mängdträning i form av lugnare distanspass har blandats i en perfekt balans, och piggheten i kroppen finns alltjämt där.

Faktum är att denna vecka blev ”all time high” när det gäller mängd. Totalt 90km kom jag upp i, i och med förmiddagens långpass på 28km. Det känns häftigt att nå denna mängd! När jag började löpa så kändes 80-90km i veckan extremt avlägset, men nu är jag där.

Det är tredje veckan som har avverkats under Ulf Fribergs vingar och det känns mycket bra. Det var länge sedan jag var så här motiverad!

Imorgon är det fars dag och det blir speciellt. Inte på grund av att jag ska ge farsan en present, utan för att det är första gången som jag själv ska bli firad! Jag väntar med spänning på att få öppna paket! 🙂 haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *