En möjlig outfit i Barcelona

Idag har det varit en mindre form av ”Löpningens dag” då mycket har kretsat kring löpning. I morse steg jag upp kvart i sex för morgonlöpning. Det är härligt att det redan har börjat ljusna ute vid den tiden! Jag sprang min klassiska 8km-runda som jag brukar när det är morgonpass. Kroppen kändes relativt lätt, men bättre ska det bli!

Efter lunch åkte jag upp till Göteborg och mötte upp Ulf Friberg som hjälper mig med träningen. Första gången jag träffade honom och det var en mycket trevlig man. Han stärkte min bild av en otroligt kompetent herre! Det var kul att få möjligheten att träffa honom och växla lite ord.

Via Ulf fick jag lite Sverige-plagg som jag ska använda under Barcelona marathon. Synd att det inte finns en försäljningskanal med Sverige-plagg för motionärer, för jag tycker det är kul att man visar sitt lands färger under lopp utomlands. Om det inte blir en alltför dålig tid så är det väl också lite PR hoppas jag! 🙂

Jag mannekängade för min sambo nyss. Jag har inte bestämt om det blir shorts eller tights, linne eller t-shirt. Allt får följa med i resväskan så får vi se vad vädret och känslan säger. Men här är ett smakprov! 😉

Sverigeoutfit2

Efter min Göteborgstrip så blev det ytterligare ett lätt distanspass på 9km. Ungefär samma känsla i kroppen som i morse.

Dagen har alltså innehållt två löppass om totalt 17km, samt en besök till Götet. Mycket har som sagt kretsat kring löpning. Även om jag gärna hade sprungit imorgon så blir det helvila som kompensation.. 🙂

2 reaktioner på ”En möjlig outfit i Barcelona

  1. Hej Erik,

   Får be dig ta kontakt med Ulf på den frågan, jag vet inte om det varierar beroende på omfattning etc.
   Men jag är extremt nöjd med vårt samarbete!

   /Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *