En ny kompis!

I veckan var jag hemma hos morsan å farsan och dammade av vår gamla träningscykel. Den har stått nästintill orörd i deras garage i ca 10 års tid. Jag fick tvätta av den lite (min sambo är livrädd när det finns risk för spindlar), och sedan pluggade jag in den i eluttaget. Den funkade klockrent!! Att den har över 10år på nacken verkar inte ha påverkat.

Vi köpte den en gång i tiden när jag i min ungdom tjatade om att ha en. Högst troligt hade jag sett Tour de France på TV och fick för mig att jag skulle bli proffscyklist. Jag har ofta höga tankar och går alltid all-in i mina satsningar. Denna satsning blev dock inte så lyckad utan rann ut i sanden. Men en träningscykel hann vi alltså köpa och när jag är i farten så vill jag i regel ha riktigt bra grejer! Jag har fått det efter farsan så han var inte svårövertalad utan vi köpte en ganska dyr cykel. Under tiden som den har stått orörd så är den garanterat med på listan med de mest onödiga investeringarna. Men nu så kanske det har vänt! Nu kanske det börjar bli valuta för pengarna och nu gynnas jag av att vi köpte en med riktigt bra kvalité! Jag visste att det skulle bli en bra investering på sikt! haha

Jag tog med den hem och cyklade ikväll 30min för att mjuka upp kroppen efter förmiddagens intervaller. Jag hade cykeln framför TV:n och kändes helt okej! Jag tycker att man sitter skönt på den. Vid tuffare cykelpass så kommer det vara lättare att motivera sig genom att cykla och svettas på en träningsanläggning, men för återhämtningscykling så kommer den vara utmärkt. Den får helt enkelt chansen att bli inneboende hos oss ett tag så får vi hoppas att vi fortsätter att umgås framöver! 🙂

Träningscykel

PS! Är det någon som kan stå och blåsa mig i ansiktet när jag cyklar så är ni välkomna att höra av er! Jag har nämligen ingen fläkt ännu och brukar svettas floder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *