En titt i omvärlden!

Vi kör en favorit i repris och går ut och tittar på hur min blogg uppmärksammas i omvärlden. Precis likt tidigare tillfällen så blev jag återigen mycket positivt överraskad!

Vi börjar med att blicka uppåt, högt upp dessutom och ända till månen. Jag vet inte vem personen i fråga är, men jag är mycket tacksam för detta initiativ. Nu kanske det inte är så mycket trafik där uppe men spelar mindre roll när man har en flagga på månen… 🙂

Månen

 

Nästa bild är hämtad ifrån ett galleri i centrala Paris. En otroligt fin målning som är värderad till ett sju-siffrigt belopp. Det uppges finnas ett flertal spekulanter vid en försäljning. Bilden jag tänker på är givetvis den vänstra, den högra bilden har de svårt att bli av med och den väntas komma ut på rea inom kort…

galleriet

 

Tredje bilden är ifrån ett väldigt uppmärksammat event, Super Bowl. Jag ordnade själv med denna reklamsnutt men det blev tyvärr dyrt. Synd att de inte gjorde en kreditupplysning på mig först så de hade kunnat rekommendera mig att ändra mitt beslut. Det kostade nämligen 24 miljoner kronor för ett 30 sekunders klipp. Jag bad om att få fakturan på 60 dagar netto, så jag hoppas att jag ska hinna samla ihop lite pengar till dess.

Superbowl

 

Sist ut är ett färskt reportage hämtat ur Sportbladet. Normalt får ju långdistanslöpning väldigt lite utrymme i tidningarna, kanske kan detta vara ett trendbrott!?

Löpsedel

 

Som ni troligen har förstått redan innan ni såg första bilden så är sanningshalten i detta inlägg extremt låg. Jag har tidigare liknat den vid lägre än alkoholprocenten i en lättöl, men jag vill nog påstå att den är lägre än så. Den är ungefär lika stor som alkoholprocenten i en lättmjölk 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *