En underbar supporter!

Det är fortfarande svårt att ta in alla intryck om vad som har hänt de senaste dagarna. Det är så stort att det är svårt att greppa, och i början förstod jag inte vad som hänt. Det gör jag nog fortfarande inte fullt ut, men efter att ha tillbringat en vecka av mitt nya liv så växer glädjen och tryggheten för varje dag som går.

De senaste dagarna har det blivit många besök av familj och vänner. Besöken fortsätter de närmsta dagarna, men det är bara kul! Vi är oerhört stolta över att visa upp vår nya familjemedlem.

Jag vill nog påstå att jag nu vet hur de känns när elitidrottarna efter en stor seger/titel säger, ”det är svårt att beskriva känslan i ord”. För mycket riktigt är det precis så jag känner just nu.

I min löpning så har jag redan idag ett stort stöd från nära och kära. Men i och med min dotter så har jag nu fått en ny underbar supporter. Hon kommer till en början att varken kunna ”heja på” i ord, eller i rörelse. Men hon kommer att finnas där, och ge mig ett leende på läpparna som kommer att bli svårslaget. Hon kommer att kunna ge mig massor av extra energi in i löpningen.

Det ska bli kul att ha henne vid min sida vid framtida tävlingar, och en vacker dag kanske situationen blir den omvända.

Tack gumman!

Alicia och Pappa!

PS! Tjugo i sju idag så blev hon en vecka gammal 🙂

1 reaktion på ”En underbar supporter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *