En vecka med skavanker!

Veckan har varit fylld av skavanker. Inledningsvis kände jag en smärta i vänstra höften. Därefter förflyttades den till vänsta ljumsken. När det började kännas bättre så kom sedan en smärta i höger vad. Det kändes som att jag var på väg in i ett skadeelände men nu har det ljusnat. Idag sprang jag 9km lätt distans utan någon smärta.

Jag startade ju veckan med alternativ träning både i måndags och i tisdags. Under onsdagen så smög jag igång med 5km löpning som kändes sådär. Det var för övrigt den kortaste löpturen jag haft på länge. Nästan så det inte kändes lönt att springa.. haha

Torsdagen ökade jag löpsträckan till 8km men då kom smärtan i vaden under de sista två kilometerna. Därför blev det helvila fredagen, och idag (lördag) blev det som sagt 9kilometer med en bättre känsla!

Veckan skulle egentligen ha bjudit på en väldigt stor mängd, och en hel del kvalitet. Men jag behövde bromsa för kroppens varningssignaler. En start i Barcelona är bättre än ingen start.. Nu blir det visserligen extremt stor mängd under söndagen, närmare bestämt runt 14mil(!!). Med start kl 8.00 imorgon fram till ca 14.30 ska denna distans avverkas. Det är dock i tv-soffan som jag kommer befinna mig när jag först ska se Vasaloppet och sedan femmilen i skid-VM. Så dessa 14 mil blir inte direkt en jobbig historia.. 🙂

Troligen blir det dock ett längre distanspass även för mig imorgon. I vilken omfattning är ännu inte bestämt, men det vore skönt att få göra ett sista längre pass inför Barcelona.

Imorgon är det endast….

2 veckor kvar

…ja just det, endast två veckor kvar till Barcelona! Hoppas att skavankerna inte gör sig påminda! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *