Ett kort pass längs strandpromenaden!

Det var ett tag sedan jag sprang ett så kort pass som idag. Blygsamma 6,5km blev det men det räckte gott och väl! 🙂

Jag är inne i en lugnare vecka. Visserligen blev det 15km igår i bra tempo (snitt 4.25) men resterande pass under veckan kommer att bli korta.

Idag sprang jag längs strandpromenaden vilket inte hör till ovanligheterna. Jag tycker sträckan är fin. Det är synd att den inte är upplyst men det fungerar fint med pannlampa. Idag blåste det en del och regnade lite lätt men det gick fint ändå. All snö har i princip försvunnit och det känns som att det kommer bli en del dagar framöver med regn och rusk fram tills att våren tar fart.

Jag tog lite bilder i dagsljus under föregående vecka då det fortfarande låg en del snö. Fin sträcka som sagt, kan rekommendera den för er som har vägarna förbi Varberg och vill köra ett pass.

Dagens pass gick som sagt i mörkret och jag var inte lika pigg som igår.. 🙂 Men jag har löpt på bra de senaste veckorna så det är en naturlig reaktion att det går lite segt ibland.

Imorgon blir det vila, sedan avslutar jag med löpning fredag, lördag och söndag. Dock i fortsatt korta sträckor men det känns faktiskt väldigt skönt!

PS! Det blev ingen semla för min del igår, men jag har hunnit med ett par stycken tidigare istället. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *