Ett underbart dygn!

Det har varit omtumlande 24 timmar men som slutade i ett helt underbart dygn!
18.40 i fredagskväll föddes nämligen en liten flicka, mitt första barn! 🙂
Hon är fantastiskt söt!!

 

 

 

 
 

 

Vi åkte in redan vid 05.00 på fredagsmorgonen så det blev en lång dag med hopp, förtvivlan och glädje! Totalt tog förlossningen alltså nästan 14 timmar och det var en lång nervös väntan om att allt skulle gå bra. Det var ett par detaljer som jag inte kommer att gå in på, som gjorde att det drog ut på tiden, men allt gick av naturlig väg så till slut infann sig en stor lättnad och framförallt glädje! 🙂

Min sambo kämpade oerhört hårt! Hon var helt fantastisk och jag försökte pusha henne så mycket jag bara kunde. Jag får fastslå att marathon inte är något om helst jämförbart med prestationen hon gjorde. Så jag lär nog inte kunna gnälla framöver av utmattning när jag går i mål efter ett lopp. 😉

Det spelades en ganska passande låt precis efter att hon fick upp vår dotter på magen, nämligen ”Simply the best”. Den måste ha varit tillägnad henne!
Det spelades ännu en passande låt kort därefter, ”Girl just wanna have fun”, som ska återspegla vår dotters liv! 🙂

Jag har sovit med lillan (namn bestäms inom kort, har två vi väljer mellan) i natt. Hon sov som en stock mellan mamma och pappa. Nu har jag varit hemma en stund och fått landat lite. Det blev en dryg 10km:s runda precis för att samla alla intryck och jag kan säga att jag sprang med ett leende på läpparna 🙂

Det har till slut kommit vinter ner till Halland, det har snöat rejält hela dagen och det är första gången nu i vinter som snön lägger sig. Jag hade inte beställt det vädret när vi så småningom ska åka hem från BB, men det var riktigt härligt att löpa i. Snart bär det snart av till BB igen för att tillbringa ännu en natt med min nya familj och jag ser med spänning fram emot mitt nya liv!

 

 

2 reaktioner på ”Ett underbart dygn!

  1. Hej,

   Tusen tack!

   Löpningen flyter på bra,är snart klar med ett 4 veckors block, tänkte skriva ett inlägg om det på söndag eller måndag. 🙂 Tack igen för din vägledning!

   /Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *