God Jul!

Då var det dags igen… God Jul till er alla!! 🙂

Vi startade morgonen med att ge några julklappar till Alicia. Inte helt oväntat var hon mest intresserad av pappret! 🙂

Därefter har jag varit ute en på 12:kms runda. Väldigt lugnt och skönt! Jag brukar köra den klassiska ”att jag har sprungit för att göra plats för julmaten”. Men eftersom jag springer sex dagar i veckan så känns den kommentaren lite meningslös numera…

Jag hörde även en väldigt bra kommentar på Bingolotto igår. Jag tror det kom ifrån Tilde men minns inte riktigt. Men det handlade om att folk tänker på att inte äta för mycket godsaker under julveckan, men att man istället borde tänka på vad man äter resterande 51 veckor istället. Så mitt budskap är istället, ät precis vad och hur mycket du vill så tar vi nya tag efter nyårshelgen! 😉

Jag tar tillfället i akt att visa upp det finaste jag har. Det är Alicias första jul så det kommer att bli lite extra mysigt!

God Jul

God jul!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *