Gott & Blandat inför Frankfurt Marathon

Här kommer ett sista inlägg med lite ”gott & blandat” innan Frankfurt Marathon. Läsningen kanske inte smakar lika sött som originalet men det är åtminstone blandat! 😉

På lördag lyfter (förhoppningsvis) planet. Läste att Lufthansa har drabbats av strejk måndag/tisdag och då framförallt till/från Frankfurt (där Lufthansa har sitt huvudkontor). Om jag förstått det rätt så ska det dock rulla på som vanligt nu igen.

Under lördagen ska det hinnas med transport/incheckning till hotell, besök och nummerlappsuthämtning på mässan, fotbollsmatch mellan Frankfurt & Stuttgart, med mera. Det blir en intensiv lördag som uppladdning inför loppet.

Frankfurt vs Stuttgart

****************************************

Observerade att vi ställer om klockan natten till söndagen och så även i Tyskland. En timmes längre sömn tas tacksamt emot! Frankfurt borde alltid ha utvilade löpare med tanke på detta… haha

ändra klockan

****************************************

Det är för tillfället 167(!) blågula löpare. Riktigt roligt! Jag känner en sedan tidigare och förhoppningsvis stöter man på fler av dem.

167 svenskar

****************************************

Tävlingsdressen är sannolikt spikad. Jag kommer nog gå från den vanliga klubbtröjan till en svensk dräkt, samma som jag för övrigt hade i Barcelona förra våren. Jag hoppas inte folk tror att jag är landslagsmässig, för då kommer de nog se ner på svensk elitlöpning! Haha. Men jag tycker det är roligt att representera Sverige på ett tydligt sätt på utlandsmaror så det blir nog den utstyrseln.

Dräkt Frankfurt

****************************************

Vädret ser ut att bli kanon! Ingen nederbörd, lagom temperatur, svaga vindar. Om det skiter sig så är det knappast vädret man kan klaga på, såvida det nu håller i sig…

Väder Frankfurt 2014

****************************************

Sista tuffa passet avverkades i tisdags och med en bra känsla. Vinden har vänt och nu hoppas jag på att formkurvan stiger ytterligare! Nu blir det vilodagar varvat med lite lätt distans.

****************************************

Det kommer att bli en mäktig målgång. Jag kommer nog inte vara så pigg i knoppen men jag hoppas kunna ta in stämningen ändå! 🙂

finish line

****************************************

Dags att börja ladda men hörs om några dagar. Ha det gott!!

2 reaktioner på ”Gott & Blandat inför Frankfurt Marathon

  1. Skor då för bövelen Jonas 🙂 vilka skor ska du springa i? Adios? Hoppas lättningen du har upplevt nu på träning gör att du får på ett bra race! Håller tummarna för dig och önskar dig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *