Gott och blandat

Då var det söndag igen, men inte vilken söndag som helst. Det är nämligen Alicias 1-års dag! 🙂 Igår hade vi kalas med släkt, och idag blir det familjemys. Här stoltserar hon med en ny väska och cykelhjälm. Grattis Alicia!! <3

bild

****************************************

Träningen fortsätter gå enligt plan och denna veckas löpmängd blev 79km. Kylan har slagit till igen, och det i kombination med underlaget påverkade tempot i framförallt de kortare intervallerna.

Nästa vecka kommer jag gå in i en tuffare 4-veckors period med en del riktigt tuff intervallträning. Jag hoppas kunna lägga i ytterligare en växel och prestera riktigt bra resultat. Det är knappt två månader kvar till Barcelona Marathon och hittills har jag haft med mig den bästa träningsperioden någonsin. Om jag nu lyckas bra med fyra ännu tuffare veckor så kommer jag gå in med ett riktigt härligt självförtroende när det är dags för start! Det mesta tyder just nu på att jag ska lösa maran under tre timmar! 🙂

****************************************

Jag är riktigt sugen på att inhandla några nya par löparskor, och man blir inte mindre sugen av att Wiggle och Startfitness bombaderar mig med olika erbjudanden.. 😉 Har sett en del modeller ifrån Mizuno som verkar riktigt spännande. Jag har aldrig sprungit i Mizuno tidigare så det kan eventuellt bli ett första par framöver.

****************************************

Löparmässan som var en av årets höjdpunkter är inställd! Motiveringen går att läsa på följande länk. Jag kan förstå att de vill leverera en riktigt bra produkt, men det är än dock mycket synd. Vår resa till Stockholm med alla dess kringarrangemang var i princip helt planerad. Nu får vi se hur vi gör då löparmässan var det stora syftet med hela resan..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *