Gyllene Tider

Sommartider – Äntligen har värmen anlänt och det är en härlig period för oss löpare!

Tuffa tider – Värmen är välkommen, men det medför också tuffare väderförhållanden att springa i höga temperaturer!

Ullevi – En arena som arrangerat både EM & VM i friidrott!

Orden är många som kan förknippas med löpning. Men ikväll är den gemensamma nämnaren något helt annat, nämligen Gyllene Tider. För ikväll entrar de scenen och ska bjuda på ännu en show!

Sommaren är en underbar årstid med en grym mix utav nöje, underhållning, och givetvis löpning! Under semestertider så är det många som drar ner på träningen och ägnar tiden åt annat. För egen del så har jag istället ökat träningsmängden. Det är ljuvligt att kunna springa vilken tid som helst på dygnet utan att behöva frysa. Jag har sprungit totalt fyra morgonpass senaste två veckorna och det är härligt att bara kunna ta på sig shorts och t-shirt/linne och sedan ge sig iväg utan att behöva huttra!

Förra veckan slog jag mängdrekord med 117km och denna vecka ser ut att blir riktigt bra den också, även om den inte når samma nivå. Om kvällen kan sammanfattas med Gyllene Tider, så kan juli hittills sammanfattas med ordet ”mängd”, då jag har inlett månaden med drygt 19mil på 12 dagar!

Nu kommer dock mängden att minska under andra halvan av månaden, men inte på grund av att jag har semester. Faktum är att jag trivs väldigt bra med att samla kilometer, och det är en viktig ingrediens för att lyckas på maraton! Utan det beror istället på att träningen reduceras i takt med att jag närmar mig Ölands Marathon sista helgen i juli.

I Öland är förhoppningen att vara i riktigt bra form och kunna drömma om gyllene tider. Men först ska vi uppleva Gyllene Tider i Göteborg…

Ps! Tack morsan och farsan för vattenlangningen under gårdagens långpass! 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *