Ice Power – Min första samarbetspartner!

Jag vill stolt presentera min första samarbetspartner i Ice Power!

Ice Power kommer ursprungligen ifrån Finland och har ett brett utbud av kylterapiprodukter. Ni kan läsa mer om deras produkter här eller genom att klicka er vidare via loggan.

För egen del så har jag endast använt deras kylande gel och det gör jag kontinuerligt. Vid skadekänning eller annan typ av smärtsymptom så använder jag Ice Power som smärtlindring, och det känns som det har haft stor hjälp i att undvika skador så jag har kunnat fortsätta att träna. Jag använder det inte bara vid smärta, utan även vid stelhet och under hårdare träningsperioder, då det är muskelavslappnande och kan påskynda återhämtningen.  Ice Power kylande gel är en produkt som jag varmt kan rekommendera. Att man ”varmt” kan rekommendera en ”kylande” produkt kanske låter något motsägande? 🙂 Men den ligger mig varmt om hjärtat och jag kan garantera er en kylande och bra effekt!

Med tanke på att jag har använt mig utav Ice Power kylande gel under en längre tid i löpningen så är jag mycket glad och stolt över ett samarbete!

Jag kommer framöver att få chansen att testa andra produkter ifrån Ice Power och återkomma med recension. Jag är framförallt mycket nyfiken på den motsatta produkten till kylande gel som heter ”Hot – värmande gel”. Jag har tidigare använt kylande gel även inför träningspass och tycker att det har fungerat bra. Men deras värmande gel verkar spännande och den känns givetvis ännu mer lämpad för det ändamålet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *