Inställd träning och misslyckat besök hos Löplabbet

Efter diverse bilder på skyltar och ”påhittad marknadsföring” (ja, jag erkänner!), så tänkte jag nu rapportera om min träning.

 

 

 

Det blev några blankrader till följd av detta då det tyvärr har varit ett oplanerat träningsuppehåll. Det hade därmed kunnat bli mitt kortaste blogginlägg hittills men jag ska utveckla saken vidare. Jag har haft lite halsont under helgen och utöver detta känt mig väldigt torr i halsen. Jag förmodar att det är någon mildare form av virus och att det snart vill ge med sig. Men därför har jag inte vågat träna  under helgen och det blev heller inget igår (måndag) och troligen inget idag (tisdag). På onsdag hoppas jag kunna vara tillbaka då jag gärna vill ha något pass inför lördagens Åsaloppet. Åsaloppet ser ut att bli en mycket trevlig tillställning med ett knippe duktiga löpare! Det är Löp & Sko kliniken i Göteborg som samlar ihop ett grymt startfält. Läs mer här.

I brist på träning så var jag i söndags uppe i Göteborg för att besöka löplabbet. Det blev inte som jag hade tänkt mig det heller. Jag hade planerat besöket sedan en tid tillbaka och kollade på deras hemsida ett par gånger för att försäkra mig om att de hade söndagsöppet. Och mycket riktigt så stod det 12.00-16.00. Men när jag kommer fram och rycker i dörren så är det låst och släckt i lokalen. Tittade på klockan en extra gång så jag inte var för tidig, men nej, kvart över tolv visade den. Sedan ser jag en lapp där det står att de har stängt söndagar i juli, och jag var där söndagen den 1:a juli. Otur? Ja!, men också otroligt dåligt skött av Löplabbet. Normalt sett så kan jag ta denna typ av händelser, men i detta fall så åker jag ca 15 mil tur och retur för att besöka enbart Löplabbet, och att man då möts av en lapp(!) där det står att det är söndagsstängt är något av det svagaste kommunikationssätt jag har varit med om. Förväntar de sig att jag ska kunna se den lappen hemifrån?

Jag blev aningen frustrerad och kunde inte annat än att lägga ett mejl till dem efter att jag kommit hem. Jag ifrågasatte deras sätt att kommunicera detta och menade på att de har en väldigt välskött hemsida med en fantastisk fin webshop. Det borde inte vara så svårt att ha butikernas öppettider intakt ÄVEN när det under sommaren blir avvikelser. Då tycker jag att det är ännu viktigare med att nå ut med detta i deras egna informationskanal. Men mitt mejl gav effekt iaf, nu går det att läsa att det är stängt söndagar i juli, så jag hoppas att jag har hjälpt någon annan där ute iaf! 🙂

Något svar på mejlet har jag dock inte fått, förväntar mig att det kommer någon form av ursäkt, mer kräver jag inte. Men om det blir tyst och locket på så hanterar Löplabbet det på sämsta tänkbara sätt. Det är upp till dem…

2 reaktioner på ”Inställd träning och misslyckat besök hos Löplabbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *