Intervallpass på Påskbergsvallen!

Då har man gjort plats för julmaten… 🙂

Påskbergsvallen ska under 2012 bjuda på superettanfotboll i form av Varbergs BOIS som vann sin division 1 serie. Det är grymt kul för staden och fotbollsintresset i stan har ökat enormt. Men vi stannar där och övergår till löpning istället, för idag intogs Vallen istället av en styck löpare. Intresset från stans befolkning var nog inte lika stort så det kändes lite ödsligt, frånsett mitt kamerateam som består av en otroligt duktigt fotande sambo, ni ser hennes färdigheter längre ned! 😉

Påskbergsvallen som har löparbanor är perfekt alternativ för mina intervallpass medan det är kasst i fotbollssammanhang. Men det är bra att politikerna satte löpningen i fokus!

Det blev en kort uppvärmning fram till Vallen på ca 2km och därefter körde jag 7 stycken 800-meters intervaller. Tempot låg i snitt på 3.30 per km vilket innebär att varje intervall låg någonstans runt 2.48. Med tanke på en viss seghet under förra veckan så kändes dagens pass mycket bra. Självklart blev jag väldigt trött sista två intervallerna men jag lyckades behålla tempot hela vägen. Avslutningsvis blev det en lugn jogg hem igen och totala löpmängden uppgick till 10km.

Nu är man värd att fira ”dan före dopparedagen” med god mat och hoppas att man har varit snäll i år så tomten kommer! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *