Jag behöver ingen terapi!

Det är två månader kvar till Stockholm Marathon och det har fortsatt gått grus i maskineriet. I förra veckan kom ett bakslag som gjorde att jag fick ett uppehåll i löpningen igen. Det blev besök hos både kiropraktor och idrottsmassör och det positiva är att det genast kändes bättre. I helgen lyckades jag därför springa 6km i lördags och 7km i söndags men ryggen är riktigt stel. Det verkar allt mer som att det är ryggen som är boven i dramat!

Jag är försiktigt hoppfull om att kunna börja köra igång med löpningen lätt igen, för annars kommer jag snart att bli galen! Faktum är dock att det inte är en terapeut jag behöver, utan det är mycket enklare än så!! haha

All I need is marathon!

Den 31/5 ska jag banne mig vara i god form i Stockholm, så är det bara!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *