Jag känner mig ofärdig!

Det har gått ett antal dagar sedan den uteblivna starten i Frankfurt Marathon. Det känns trist att ha missat säsongens huvudmål. Det var inte bara huvudmålet utan även tänkt som säsongsavslutning innan en välbehövlig viloperiod.

Nu känns allting ofärdigt och vilan obehövlig. En lång träningsperiod för ”ingenting”, och sedan säsongsvila efter ”ingenting”. Nej, jag känner mig inte färdig!

Frågan är, vad händer nu?

Jag smider planer för fullt för att få ett värdigt avslut på säsongen. Till helgen ska jag testa formen för att först försäkra mig om att kroppen är redo. Därefter hoppas jag kunna dyka upp på startlinjen någonstans som gubben i lådan!

Spännande va!? 😉

Tbc

5 reaktioner på ”Jag känner mig ofärdig!

    1. Ja det skule varit smidigt men det är lite för tätt inpå. Ska kolla om formen finns där nu under helgen så får vi se vad som händer 🙂

  1. Fan vad tråkigt att läsa om ditt Frankfurt, jag lider med dig!!

    PS, får jag nöjet att se ditt röda linne försvinna i fjärran på Vintermarathon på Stockholm 8/1? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *