Läsarprofilen i Runners World

I min lista ”50 saker jag borde göra!” ingår nedan punkt:

9. Få något publicerat i Runners World
Jag har tidigare skrivit en artikel till Marathonsällskapets medlemstidning men det vore även kul att få något publicerat i RW. Vad och när vet jag inte ännu, men jag kommer garanterat att ge mig på ett försök!

När jag såg möjligheten till att bli ”Läsarprofilen” så högg jag snabbare än en kobra! Det skulle vara ett perfekt sätt att förena nytta med nöje genom att få en till bock i listan och dessutom via en trevlig artikel!

Glädjande fick jag äran att bli utvald till juni-numret och resultatet blev som följer:

Läsarprofilen

Klicka på länken nedan för att ta del av artikeln i sin helhet:

Läsarprofilen Runners World

 

Jag vill i och med detta rikta ett stort tack till Runners World eftersom jag fick vara med, och därigenom hjälpte mig att komma ett steg närmre en komplett lista!

tummen upp

PS! Alicia (snart 2,5år) fick tag i tidningen och började bläddra och fick syn på mig i den.
”Pappa, där är du!” ropade hon och pekade… haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *