LCHF har blivit allt mer synligt!

Som jag tidigare har nämnt så äter jag en liberalare form av LCHF och jag har mått mycket bra sedan dess. Jag kan inte påstå att jag känner någon som helst minskning av ork till träning mot när jag proppade i mig kolhydrater, snarare tvärtom nu med mindre kolhydrater och mer naturligt fett.

LCHF ökar ständigt i folks medvetande och på senare tid har jag tydligt märkt ett ökat engagemang även i butikerna.

Bokus och Adlibris har sålt mängder med LCHF relaterade böcker och det vore förstås konstigt om inte bokhandlarna tog efter. Idag när jag var inne på Bokia i Varberg fick jag mycket riktigt precis vid ingången se nedan trevliga syn!

Förut har flera olika sorters kokböcker marknadsförts medan dessa böcker har varit undangömda. Därför blev jag glatt överraskad!

Tidigare  i veckan var jag även inne på Coop Forum (också i Varberg) och fick se nedan sortiment.

Jag vet att Coop inte är först med liknande sortiment men det är kul att det sprids och breddas!

Nu stod dessa produkter tyvärr lite gömda blandat med andra produkter för allergiker av gluten- och laktosintolerans. Men det är ett steg i rätt riktning. Jag vet heller inte vad det är för kvalitet på exempelvis lågkolhydratspasta men jag kan tänka mig att det är ett bra mellanting och alternativ. Att det är Björn Ferry som marknadsför det, ökar iaf trovärdighet ifrån mig.

Ska bli spännande att se vad som väntar härnäst. Men samhället är helt klart mer och mer öppet och mottagligt för andra val av kostvanor!

 

 

1 reaktion på ”LCHF har blivit allt mer synligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *