LFA – Löparkalendern 2014

Precis som för mig så förmodar jag att det är många som har tankarna på vilka lopp som ska avverkas under året. Det finns ett par olika ställen där man kan leta efter tävlingar och jag brukar normalt använda mig av en tryckt löparkalender från Friidrottsförbundet som jag kommer att beställa i år igen.

Om man kollar på nätsidor så har både Jogg.se och Marathon.se en tävlingskalender, men den som jag fastnade mest för är en ny uppfräschning på sidan lopningforalla.se. Ni hittar länken till denna kalender här.

Kalendern ser ut enligt nedan. All relevant information som behövs finns samlat, samt en länk till de som har en hemsida. Kort och komplett helt enkelt!

Löparkalendern 2014

Sidan har även mycket annat kul för den som vill låta sig inspireras. Helt klart värt ett besök!

1 reaktion på ”LFA – Löparkalendern 2014

  1. LFA är en riktigt trevlig sida med mycket godis! Min veterankompis Gunnar Durén bloggar där så jag inne relativt ofta ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *