Löpare till salu!

I jakten på en morsdag-present så fick jag till min förvåning se att löpare var till salu! Det hade väl varit kul att utbilda sig till tränare och köpt ett par löpare? Eller alla ni föreningar som behöver bredda ert deltagarantal.

Det står tyvärr inget om nationalitet, ålder, meriter etc., men av priset att döma så låter det lite för billigt för att vara en oslipad diamant! 😉

Ni som såg Smartare än en femteklassare för en tid sedan kanske lärde er innebörden av ”homonym”. Det vill säga ett ord som stavas och uttalas likadant, men som betyder olika saker och därför är olika ord. Till min stora besvikelse så förstod jag att ”Löpare” är ett sådant ord. Speciellt med tanke på att det var Hemtex som jag var inne hos. Så nej, det blir nog inget köp trots allt…. 🙂

 

Löpare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *