Luciafirande som inte riktigt blev som jag tänkt…

Idag var det tänkt att springa med löparföreningen (Friskus) och sedan en fika med lussefirande av föreningens yngre förmågor. Så blev det tyvärr inte på grund av skadekänning.

Orsaken till uppkomsten av skadan är något så märkligt som en jullunch! I min iver att springa till bilen i ösregnet (när vi skulle åka iväg till lunchen), så högg det till i högra höftpartiet. Jag misstänker dock att skadan hade uppkommit något senare ändå, så jullunchen var för god för att få all skuld! 🙂

Det känns fortfarande väldigt stelt och jag har känt en del smärta i knäna på sistone så jag förmodar att det beror på överbelastning och slitage. Framtiden får utvisa om jag behöver ta ett par veckors minskad/förändrad träning.

Men eftersom löpning var inplanerad så kändes det ändå aktuellt att träna på något sätt, så det blev ett pass på träningscykeln på gymet. Jag körde lite intervaller med justerat motstånd så det blev en go genomkörare iaf.

Ikväll ska jag försöka få min kära sambo att smörja in med lite värmande gel så får jag hoppas på det bästa att man är med i matchen snart igen. För vem har tid för skador!? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *