Anmäld till Malmömilen 2013

Nyligen var jag inne på Alingsåsloppet (10km) den 9:e juni men det är tvära kast. Nu har jag istället anmält mig till Malmömilen som går helgen efter, den 15:e juni. Med andra ord är det två stycken 10km-lopp i rad framöver.

Malmömilen är ett utav Sveriges största lopp sett till deltagarantal. I skrivande stund så är 4627st anmälda och maxantalet deltagare är 8000st. Banan ska vara platt och snabb så vid hyggligt väder finns stora förhoppningar om att nå under 37 minuter!

Skånes näst största stad Helsingborg, gjorde ett mycket bra intryck med deras stadslopp Springtime. Nu är det upp till bevis för Malmö att visa att man är storebror.

Malmömilen

4 reaktioner på ”Anmäld till Malmömilen 2013

  1. Då ses vi Malmö! Jag hoppas också göra en snabb mil där. Snälla regler för att få starta i Elitklassen.. Men det ska bli roligt :).

    1. Härligt, det gör vi!
      Ja det var inte stenhårda krav på elitgruppen! 🙂 Men jag kollade fjolårets resultat och tror jag fick ihop ca 100 löpare som sprang under 40min. Så de kanske har så pass många platser i elitgruppen så att de får ha lägre gräns.

  2. Ja jag kollade också igenom resultatlistan och drog samma slutsats som du. Jag skickade in en 17:05 tid på 5 km, och fick grönt ljus till elitklassen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *