Marathonsällskapet

Jag är precis klar med en kortare artikel som jag ska skicka in till Marathonsällskapet och hoppas få publicerad i kommande nummer av medlemstidningen! Om jag får med den så kommer jag att återkomma angående artikeln.

Jag kan passa på att varmt rekommendera Marathonsällskapet för er som tycker om distansen. Jag har endast varit medlem en kortare tid men medlemstidningen som utkommer 5 gånger per år innehåller mycket trevlig läsning fullt med inspiration och resetips.

Via Marathonsällskapet kan man även ansöka om utmärkelser utefter antal genomförda marathon samt lite andra kriterier. Detta kan ge lite extra krydda till er löpning.

Marathonsällskapet som firar 60 år under 2012 kommer att anordna ett marathon i anslutning till Kungsbackaloppet den 21 april. Eftersom jag ska deltaga i både Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon så kommer jag tyvärr inte att springa marathondistansen, men jag kommer troligtvis vara där och ställa upp i halvmaran!

För er som vill läsa mer om sällskapet så kan ni göra det genom att klicka er vidare via loggan. Och självklart ska ni bli medlemmar! 🙂

2 reaktioner på ”Marathonsällskapet

  1. Hej Jonas,

   Tack för både tips och lyckoönskningar!
   Ska kolla Nordic Ultra gruppen 🙂
   Hoppas din träning går fint!!

   /Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *