McMillan running calculator

Jag testade McMillan running calculator för skoj skull. Jag vet inte hur den är uppbyggd men tanken är att den ska kunna ge ungefärlig kapacitet på olika löparsträckor. Genom att fylla i en tid som man nyligen presterat så beräknar den sedan fram tider på flera olika distanser.

Jag använde mitt resultat från Barcelona Marathon och fick då fram följande data:

 

McMillan

 

Enligt denna kalkylator ska det alltså vara möjligt för mig att springa milen på drygt 37min och halvmaraton på 1:22:34. Det är tider jag skulle vara mycket nöjd med, men jag tror inte att jag är där ännu. Min styrka just nu är uthålligheten på längre distanser. Jag tror att jag kommer att behöva träna upp farten/trempot en del innan jag når dessa angivna tider. Men jag hoppas att jag har fel och att kalkylatorn stämmer! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *