Midnattsloppet 2013 tillsammans med min sambo!!

Jag har tidigare gjort en lista med 50 saker som jag bör göra. På den listan fanns två punkter som är på väg att bli verklighet den 24:e augusti 2013.

  • Springa 10km tillsammans med min sambo
  • Få min sambo att ställa upp i ett motionslopp

Det enda sättet att kombinera dessa två punkter är inte så svårt att räkna ut. Nämligen att springa ett 10km:s lopp tillsammans! 🙂

Den 24:e augusti ser det som sagt ut att bli verklighet då jag har fått min sambo att godkänna att vi anmäler oss till Midnattsloppet i Göteborg. Det anmärkningsvärda är att jag inte ens behövde tjata, utan hon ser det verkligen som en kul utmaning. Min sambo har nämligen aldrig riktigt haft intresse för löpning, så jag är stolt och överlycklig! 😉

När jag sprang Midnattsloppet i år så kände jag att det var väldigt mycket av ett ”upplevelselopp”, mer än att försöka sätta nytt personligt rekord. Redan innan starten kände jag att det här skulle vara ett perfekt lopp för min sambo att ställa upp i, då den personliga prestigen hos många lämnas hemma, och istället byts ut mot feststämning.

Om och vilka mål vi kommer att sätta upp är alldeles för tidigt att säga. Förmodligen kommer vi inte att sätta några större prestationsbaserade mål alls. Som jag tidigare nämnde så ska det här vara ett uppleveleselopp, en härlig utmaning, och en folkfest.

Vårt mål blir sannolikt att få till en behaglig resa, njuta av atmosfären, komma i mål, och känna att vi har haft riktigt roligt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *