Mina löparskor

Oj vilken färgglad bild fylld av njutning.. 🙂

Det här är de skor som jag alternerar med. En hel del det vill säga.. Vem är det som säger att löpning är en billig sport??? Haha

Till mitt försvar så är en del par utav dessa äldre och används inte så ofta längre. Men det är förbaskat kul att köpa löparskor. Köper mycket hellre löparskor än vanliga skor. De är ju dessutom så mycket snyggare också 😉

Jag har gärna flera par att alternera med. Orsakerna är flera förutom att de är kul att inhandla. Med flera par så slits de mindre, belastningen varierar, skornas egenskaper är olika och passar för olika pass, etc.. Tycker dessutom att det är motivationshöjande med nya skor!

En kort summering av dessa vackra mästerverk:

1 & 4. Saucony Kinvara

Älskar att springa längre distanser i dessa då de är relativt lätta men ändå med en del dämpning. Har använt Kinvara i tre av fyra maror!

2. Saucony Grid Type A5

Hade tidigare A4 och tyckte de var grymma för intervallträning. Tyckte därför det var givet att köpa även A5 och gillar dem skarpt!

3. Saucony Powergrid Triumph

Mina enda ”tyngre” skor. Köpte dessa för att ha ett par med mer dämpning när det känns i knän etc. Men tycker de är långt ifrån så sköna som lättviktarna. Men helt okej!

5. Adidas Adizero Pro

En mycket lätt sko som jag inte använt så mycket. Inget häldropp alls och begränsad dämpning. Har varit försiktig hittills med att använda dessa men mycket sköna. Härlig fartkänsla!

6. Asics Gel Tarther

Köpte dessa som alternativ till Kinvara. Har använt dem på en del längre distanser. Hade dem bland annat på Göteborgsvarvet. Tycker de har varit mycket sköna men gillar Kinvara bättre.

7. Asics Gel Hyperspeed 4

Kändes först lite hårda men jag har på senare tid tyckt att de har varit väldigt sköna. Kör en del fartpass/intervaller i dessa men även medeldistanser.

8. Saucony Hattori

Dessa köpte jag mest på skoj. Känns som sockiplast. 🙂 Vet inte om jag kommer att använda dem ute men testat dem ett fåtal gånger på löpband. Ska använda dem mer inne i vinter de dagar då det är svårt att ta sig ut.

2 reaktioner på ”Mina löparskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *