Nedräkning till Idrottsmässan

Idrottsmässan logo

Snart är det dags för den nya idrottsmässan att slå upp portarna! Torsdag 28:e till söndag 31:e augusti kommer den äga rum i Malmö. En mässa bestående av ett oerhört stort utbud. Förutom den klassiska delen med mässmontrar så kommer det att finnas mängder med föreläsningar och flertalet prova-på aktiviteter. Jag förtår att det krävs fyra dagar för ett så stort utbud.

Jag har lyft detta arrangemang tidigare och det finns säkert de som funderar på om jag är delaktig i detta projekt eller sponsrad på något sätt. Svaret är tyvärr nej! 🙂 Jag tycker bara att det verkar riktigt intressant så jag vill uppmärksamma alla andra likasinnade! Jag har högt ställda förväntningar på detta arrangemang och det kanske är lurigt med tanke på att det är första året, men med det utbud av föreläsningar och aktiviteter som marknadsförs så känns det ju lovande!

Jag har för avsikt att närvara under arrangemanget från torsdag till lördag. Med tanke på att det är flera föreläsningar samtidigt så har jag börjat skissa på en grov planering av vilka föreläsningar som jag kommer att närvara. Nedan ligger just nu nära till hands!

Föreläsningar

För er som inte vill eller har möjlighet att besöka mässan så ska jag under min vistelse försöka att informera lite vad som händer. Det blir troligen ont om tid att göra det via bloggen så med största sannolikhet sker det via Twitter-flödet. Håll gärna utkik där!

Twitter

Annars hoppas jag att vi stöter på varandra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *