Nedräkningen till Oslo fortgår…

Oslo marathon är nu väldigt nära och jag har endast ett pass kvar att avverka fram till start, och det blir ett lugnare sådant på torsdag. I måndags så sprang jag 12km i lungt tempo. I tisdags så blev det 8km med ett fartavsnitt på 3km. Jag kan inte påstå att jag känner att formen är på väg, men jag hoppas att resterande dagar ska göra susen!

**********

Såg att de flesta distanserna börjar bli fullbokade varav maraton är en utav dem. Mycket kul! Tror det är totalt 2500st som ska löpa marathondistansen. Långt ifrån Stockholm men kan mycket väl vara till det positiva!

**********

Precis som i Stockholm så ska det finnas farthållare, och det ska finnas på 3 timmar. Eftersom det är en tid jag drömmer om så funderar jag på att gå all-in och hänga på där så länge jag orkar! Jag brukar springa mina lopp på egen hand så känns mycket intressant att ta rygg på en grupp med samma mål!

**********

Väderförutsättningarna verkar just nu väldigt lovande. Inget regn, svaga vindar och behaglig temperatur. Däremot väcker det frågor som shorts eller korta tights?, och t-shirt eller linne?

**********

Bansträckningen verkar också lovande, inte så kuperad bana utan det verkar lättlöpt!

 **********

Off topic: Träffade en kund i Stockholm idag via jobbet. Vi åkte tåg och inte helt oväntat var SJ något försenade. Jag hörde inte om det berodde på banarbete eller barnarbete, men jag hoppas verkligen på det förstnämnda.

Till Oslo ska jag åka buss, hoppas att de håller tiderna! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *