Negativt besked ifrån London Marathon

Precis som förra året så blev det ett negativt besked ifrån London Marathon, där jag tidigare anmälde en plats i lotteriet om 2014-års upplaga. Det är fortsatt surt att det ska krävas ett lotteri, men något måste göras när det är så stort tryck på platserna..

Hur som helst så hade jag faktiskt inte tankarna på London nästa år då jag vet hur svårt det är att få plats. Den dagen jag ska springa London Marathon kommer jag troligen få boka plats via en researrangör. Mina tankar har istället legat på Kiel Marathon följt utav Stockholm Marathon, och nu blir denna planen alltså definitiv. Hade jag fått plats i London så hade jag givetvis tagit chansen, men då hade jag också fått ändra om mina tävlingsplaner helt. Nu slapp jag som sagt fundera kring det… 🙂

Nåja, nu ligger egentligen tankarna varken på London, Kiel eller Stockholm. Utan nu är det fullt fokus på Göteborg och Göteborgs Marathon om endast 8 dagar!! Formen är fortsatt god och jag tror på en riktigt fin prestation! Ladda, ladda & ladda!!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *