Pestobakad torskfilé med risotto och paprikasås, något för Sveriges Mästerkock?

Pestobakad torskfilé med risotto och paprikasås…

Visst låter det gott??

Idag testade jag ett recept ifrån Runners World. Jag har varit rätt sugen på ett flertal recept i de senaste tidningarna så nu var det dags! Jag funderar faktiskt på att skapa en tradition i att varje månad testa numrets recept.

Jag kan ärligt säga att jag är rätt kass på matlagning. Troligen inte på grund av att jag är helt talanglös, utan mer för att jag inte haft intresse för matlagning. Med detta sagt så är jag absolut ingen talang, men jag hoppas vid lite mer matlagning kunna klassa mig som ”medel” åtminstone. 🙂

Jag tycker att jag lyckades ganska väl. Det svåra med denna rätt (utöver att det skulle smaka gott.. haha) var att få klart allt ungefär samtidigt. Torsken i ugnen, risotto och paprikasåsen i två grytor, och lite grönsaker i järnet. Alldeles för mycket för att vi män ska klara av allting samtidigt… Men det gick helt okej och det smakade som sagt bra (i mitt tycke)!

Risotto har jag väldigt liten erfarenhet av och den skulle sannolikt totalsågas av Mannerström & Co i Sveriges Mästerkock. Det hade varit väldigt kul att låta dem provsmaka för att få reda på vad de tycker. Men troligen hade det inte varit lika kul efteråt när man hade fått reda på hur illa det smakade.. 🙂

Untitled2

Jag hade förmodligen darrat som ett asplöv och skitit ner mig så fort jag möter deras blickar. När sedan Mannerström tycker det är smaklöst, Marcus tycker det är äckligt, och Moberg ber mig lämna, då är det bara att inse att det duger gott åt mig i alla fall. 😉

Oavsett så har jag inte för avsikt att ställa upp i Sveriges Mästerkock. Jag tror det är större chans att jag når Sverige-eliten i maratonlöpning än att jag skulle bli Sveriges Mästerkock, även om inget utav det är särskilt sannolikt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *