Prestationsnål

Tidigare i veckan fick jag hem en prestationsnål ifrån Marathonsällskapet för min min tid under 3.30 på maran ifrån i höstas. Det är ingen tid jag stoltserar med då jag kräver betydligt mer ifrån mig själv framöver, men det är kul med utmärkelser längs med resans gång för att höja motivationen.

Nästa utmärkelse är när maran görs på under 3 timmar, då får man ett bronsmärke. Det är ett mål jag har att klara av på lite längre sikt. Därefter kommer silver om man klarar under 2.40 och guld om man går under 2.20. Guld har jag väl i princip avskrivit, troligen även silver men man kan ju ändå drömma! 🙂

Så här ser den fina nålen ut som läggs till samlingarna:

Resultatet (3.:26:25) gjorde jag i Växjö. Det var ett lopp som gav mersmak för ännu bättre resultat! Jag tror inte på under 3 timmar redan i år, men nästa år räknar jag med att kunna fightas om bronsmärket!

Påsken börjar närma sig sitt slut och jag väntar på min uppståndelse. Lite senare idag så ska jag ut och rasta kroppen igen i lugnare tempo för att återigen se hur det känns. Jag brukar ha för vana att överanalysera saker och ting till dess oändlighet och så även denna gång. I och med ingen förkyldning, ingen hosta, och kanske heller ingen feber så börjar jag fundera på andra åkommer. Det är främst värk i ryggen från och till och det har onekligen kommit kort efter att jag blev av med fotproblemet och fick införskaffat sulorna. Det kanske därför har med benlängdsskillnaden att göra eller att jag nu belastar kroppen på ett annat sätt som gör att det strålar upp i ryggen. Dessvärre känner jag mig lättare trött så hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag ingenstans.. 🙂 På tisdag får det eventuellt bli ett besök hos farbror doktor om det håller i sig.

Imorgon presenteras vinnaren av månadens rebus, håll till godo! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *