Resan till Oslo 21-22 september är bokad!

Min resa till Oslo och Oslo maraton börjar nu ta form. Hotell i närheten av centralstation är bokat och likaså bussbiljett tur och retur. Jag kommer att åka upp lunchtid under fredagen den 21:a september och är därmed framme under eftermiddagen. Sedan kommer det bli till att kvartera in på hotellrummet och därefter söka upp Rådhusplatsen för att bekanta mig med området och hämta min nummerlapp. På kvällen blir det något passande att äta och därefter blir det till att ladda batterierna för en spännande lördag!

Loppet startar redan vid halv 11 på lördagen vilket passar mig utmärkt. Jag springer hellre tidigt än att gå och vänta in starten. Det blir även enkelt att planera för mat då det inte finns tidsutrymme för annat än en frukost innan start.

Min stora förhoppning är att kunna nosa på 3 timmars gränsen. Jag tror det blir svårt att nå under då jag måste förbättra mig med ca 8 minuter från Stockholm, men det ska inte vara en omöjlighet. Med tanke på att vädret i Stockholm var under all kritik så finns det förhoppningsvis tid att hämta där. Men jag var i kanonform under det loppet och sådana formtoppar växer tyvärr inte på träd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *