Skins ny samarbetspartner!

Jag har fått äran att under ett års tid ha Skins som samarbetspartner. Skins är en ledande aktör inom kompressions-/funktionskläder med en gedigen erfarenhet, forskning och utveckling.

Skins intro

Det dröjde länge innan jag testade kompressionsplagg, främst på grund av att jag velat ha det ”lätt och ledigt”. Efterhand har jag blivit mer och mer nyfiken på kompression och dess positiva effekter, och numera är det ett givet inslag i min löpning.

Jag kan ärligt erkänna att jag tidigae inte haft koll på Skins kompressionskläder och det var först på rekommendation från min kiropraktor som jag nyligen kom i kontakt med dem. Jag testade att springa ett par pass i deras kläder och sedan dess är jag fast. Det finns väldigt många aktörer inom kompression och jag har provat plagg som inte alls uppfyllt mina förväntningar. Med Skins så var situationen motsatt. Helt fantastiska kläder som överträffade min förväntan. De sitter skönt, de ger en härlig fartkänsla, och de ser snygga ut (inte att förakta).

Kort om Skins

Jag vill lyfta fram att det är jag själv som är initiativtagare och kan därmed med entusiasm och ärlighet agera som en mycket stolt ambassadör för Skins.

Om ni vill veta mer om hur jag uppleverer Skins kompressionskläder så tveka inte att höra av er! Jag kommer givetvis också att återkomma med fler inlägg framöver om hur jag använder Skins i min löpning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *