Startplats säljes till VM halvmarathon Köpenhamn 2014

Det har gått två veckor nu med i princip ingen löpning alls, knappt ens någon träning sista veckan. Min skada på underbenet har satt stopp för löpning, och en riktigt dryg förkylning har satt stopp för träning i allmänhet. Jag ska testa att köra igång löpträningen så fort jag blir frisk men redan nu har jag bestämt mig för att ge upp VM i halvmarathon i Köpenhamn om två veckor. Det känns surt men eftersom jag inte vet om jag kommer kunna springa eller inte, så är det lika bra att stå över och istället fokusera på att komma igång med träningen igen!

Om det är någon som är sugen på att springa så hör av dig! Jag har inget vinstintresse utan säljer givetvis till ordinarie pris. Det ska (om jag fattat det rätt) gå att göra ett namnbyte mot en administrativ avgift. Denna kostnad tar jag givetvis själv.

Det är 29/3 som gäller och det kommer säkerligen att bli en folkfest! Jag har bland annat läst att det ska finnas ett ställe på rundan dit de uppmanar alla svenskar att samlas och supporta, där lär det bli mäktigt att passera!

Copenhagen2014

Som sagt, hör av dig om du är intresserad så ska vi förhoppningsvis kunna lösa en överföring av startplats!

2 reaktioner på ”Startplats säljes till VM halvmarathon Köpenhamn 2014

    1. Tjena! Det är inte riktigt bra tyvärr, själv? 🙂
      Är du intresserad av platsen är det bara att höra av dig! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *