Tankar och måltider 2012

Efter en tidigare summering av 2011 är det även tid att blicka framåt inför ett otroligt spännande löparår 2012. Det är året då tävlandet ska ta fart ännu mer och därigenom kommer tiderna.

Hittills är tre stora arrangemang inbokade. I maj blir det första starten i Göteborgsvarvet. I juni blir det Stockholm Marathon för andra året i rad. Och i juli så bär det av till Stockholm igen för att springa Jubileumsmarathon. Det är tre av Sveriges största löparhändelser under året så jag ser med spänning fram emot dessa starter.

Utöver de redan inplanerade loppen så siktar jag på ytterligare ett marathon till hösten och troligtvis ett återbesök till Halmstad i augusti för att springa Prinsens Minne. Även Kungsbackaloppet i april känns lockande för ett återbesök för att känna av formen tidigt på säsongen.

Under 2012 är även tanken att det ska bli något milslopp för att skruva upp farten ytterligare. Även om det är marathon som är den primära satsningen så kommer det på sikt att gynna min utveckling att även springa kortare distanser i bra tempo. Vilka lopp som kan bli aktuella är ännu inte inplanerat.

Jag gjorde tydliga förbättringar under föregående år så fort jag fick vara skadefri och träna kontinuerligt. Om jag får ett sådant 2012 så hoppas jag på fortsatt utveckling av mina tider. Om träningen flyter på bra så blir jag besviken om jag inte når nedan resultat. Jag känner att de ska vara realistiska att nå även med en kortare skadeperiod.

1 reaktion på ”Tankar och måltider 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *