Ulf Friberg klar som coach!!

Jag har haft med mig en bra resultatutveckling senaste tiden, och under kommande säsong så ska den fina trenden fortsätta. Därför satsar vi rejält och jag har kommande månader fått klart med en tränare/coach! Det är inte vilken tränare som helst, han besitter nämligen 25 års erfarenhet, och tränar flertalet landslagsmeriterade löpare. För den mindre löpkunnige så är det troligtvis Mustafa ”Musse” Mohamed som de flesta skulle känna igen!

Det handlar givetvis om Ulf Friberg och det känns enormt kul att få samarbeta med Ulf framöver, och jag ser med extra spänning fram emot kommande utmaningar.

Vårt samarbete kommer givetvis baseras på att jag tränar helt på egen hand, men med hjälp av ett upplägg samt guidning/coachning ifrån Ulf mejl-/telefonledes. Det kommer också att ske mot en ersättning då Ulf i dagsläget har utrymme för att hjälpa ett par motionärer (intresserad? läs mer), och en sådan chans kan jag inte missa! Eftersom han har löpare som Musse (med flera) på elitnivå, så tycker jag att det är oerhört kul att han ser drivet och motivationen i att även utveckla löpare på motionssidan.

Hur vårt samarbete kommer att se ut i detalj, får vi titta på framåt, men det ska återigen bli oerhört spännande! Preliminär start väntas bli den 22:a oktober.

Ett starkt team bygger en stark löpare, med en coach klar så kanske jag nu ska börja titta på en materialare och en massör? 😉 😉 haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *